Bijeenkomst herinrichting Populierlaan

Bijeenkomst: 11 September
Locatie: Gemeentewerf, Steenplaetsstraat 1
Tijdstip: 19.00 uur

In het voorjaar heeft de gemeente met een aantal fietsers en bewoners van de Populierlaan een werksessie gehouden. We hebben gekeken op welke manier we invulling aan “Prettig fietsen” in de Populierlaan konden geven. Tijdens de avond kwam met name de kruising van de Populierlaan met de Sir Winston Churchilllaan naar boven als knelpunt voor fietsers.

Op 11 september worden de uitkomsten van de werksessie gepresenteerd. De focus ligt op betere oversteekbaarheid van de kruising van de Populierlaan met de Sir Winston Churchilllaan.

Via deze weg nodigt de gemeente u als geïnteresseerde (omwonende, fietser/automobilist op dat stuk) uit om hierbij aanwezig te zijn. Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan voor 10 september aan via verkeersbeleid@rijswijk.nl, zodat bekend is met hoeveel personen we rekening moeten houden (opstelling, koffie/thee).

De presentatie wordt gegeven in de gemeentewerf, in de Steenplaetsstraat 1, Rijswijk. Om 19.00 uur start de presentatie, daarna is er tijd om de uitkomsten van de workshop te bespreken. Om uiterlijk 20.30 sluiten we de bijeenkomst af.